check it NOW!!

Friday, July 24, 2015

SYAPIK & SYIDA WEDDING DAY..

Assalamualaikum..

ni cte throwback pny.... 
hihi layan pic di wedding syapik n shida..
actually mjlis jmput menantu kazen sy syapik bru2 ni..

tema purple...













jalan-jalan- pulau pinang with adik beradik dalam undang-undang..


Assalamualaikum...

bismillahirrahmanirrahim....
mulakan perjalanan dengan lafaz bismillah..
lempar belakang punya kisah..
almaklumla.. tukang karut ni sibuk memanjang.. :)



ni aje bekalan dalam kereta sepanjang perjalanan..
buku ajelah peneman dikala si pemandu tidak mahu diganggu..

Alhamdulillah perjalanan hampir separuh hari jugaklah dari bentong ke batu feringgi..
kebetulan en. suami saje2 apply rumah penginapan TNB..
kami-kami ni menumpang la kesengan itu.. hehe
sampai2 di rumah kilat penginapan TNB ni.. 
 satu je ucapan yang keluar dari mulut dan hati..
SubhanAllah...indah sungguh ciptaan Allah...
tersenyum saya.. memang inilah pemandangan yang saya inginkan....

evening view... siang lg.. 
evening-evening.. maghrib view... 


atas ni pula view dekat tempat mandi.. arghhh lupa plak apa namanya..
budak-budak... bapak budak n mak budak mandi manda...
tapi saya.. x minat sgt.. suka tengok je..

kalau ke penang memang tidak sah la if x makan nasi kandar kn.. 
here we go..





jalan-jalan dimalam hari... with en suami.... :)
setelah habis berjimba-jimba.. makan-makan..
weols pon pulang ke rumah masing2..
jambatan baru pulau pinang
lagi panjang
lagi best rupanya.. :P :P


makan-makan = sawasde thai kitchen & cafe kota kemuning, Shah Alam

Assalamualaikum....

now.. tb pny cite... b4 bln pose lg...
tp bru ni la nk ceritanya..

lupa plak saya nak tangkap gamabr depan2 kedai..
apa2 pon... 
ha.. atas ni sumber fb die.. hihi

bawah ni muka depan buku menunye..

buku menu


antara menunya.. :)

pintu masuk... ade patung ni la sambut kedatangan..
eh2.. bukan yg baju kuning tu ye.. tu limited untuk saya sorang jer.. hikhik

gambar bawah ni adalah makanan yang kami makan...
nasi goreng ape ntah

nasi goreng kampung

kerabu rambutan... terbaikkkk recommended sangat


a glass of water of us...

mai la berkunjung ke sini.. boleh la rasanya
3* je dari saya..

Sawasde Thai Kitchen & Cafe Kota Kemuning - Shah Alam,Malaysia