check it NOW!!

Tuesday, August 14, 2012

:: SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ::

assalamualaikum w.b.t

di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan slamat hari raya aidilfitri, mohon maaf zahir dan batin.. juz a comman wishes.. hehe.. every year, nk rye je.. confirm ni je yg org ckp kn.. betul x?? kalo nk tukar ckit pn mesti ckap selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir je ea.. batin?? xde lg,, hahaha...
kekadang cam z bape nk ikhlas je kn.. sbb cm dh biase dgr sume tu, dah biase dah dgn ayat2 n katakata maaf sebegitu menjelang hari raya... tp pokok pangkalnye pada dri masing2. keikhlasan masing2.. org lain x boleh nk judge smada org tu ikhlas or x.. btl x?? yeah,, that rite...
apeapepn... buat kawan2.. selamat menyambut hari lebaran yang kian mendatang ini.. berseronokseronok juga, memohon maaf tu perlula,, w/pn sesetengah org kata xkn nk mintak maaf time rye je kn.. tp hakikatnye.. susah nak jumpa org nk mintak maaf time x rye.. sumenye dok pakat kumpul tggu rye utk mohon maaf.. kalo x sempat, nasib la.. (ade ke patot, ish,,,ish...ish..) ha lg 1..

sebelum menjelangnye solat sunat aidilfitri untuk tahun ni, juz wanna to remember all muslim..

  DON'T FORGET to BAYAR ZAKAT FITRAH..

No comments: