check it NOW!!

Friday, November 11, 2016

AIR TERJUN JERANGKANG !!!

Assalamualaikum... 

kita view cerita yang diperam sangat lamaaaa..
kisah kami sebahagian family pergi ke Air terjun Jerangkang, maran, Pahang..

nama je sok di maran,,
Itulah 1st time jejakkan kaki ke stu..


mulakan perjalanan


haaa nak masuk dalam tu sangat renyah tau !!
disarankan naik 4x4 , lori or kereeeta yang tinggi cc n yang x syg kereta.. haha !!

jalan mencabar sedikit.. 


nak smpai ke view yang menarik ni pon perlukan semangat yang tinggi tau.
pendakian merentasi hutan, air... 
mencabar sedikit tapi memang Worth it !!

dah sampai... mulut ni x henti2 berzikir 
memang Awesome n sangat menarik..

cantikk sangat

enjoy the view... 



haha.. mana tahan ntengok view je kalo xde sesi terjun menerjun ka..
bajet bajet Pandarela renung la..


Air yang berbeza warna...

 view perjalanan pulang dan pergi ke sana..

should try go there !!

salam sayang
erin