Wednesday, October 17, 2018

Short vacay at singapore

Assalamualaikum guys..

long time no see ツ

cerita lempar belakang jelah eh..
actually masa anta adik masuk kolej jururawat kkm kat jb aritu kite ambik kesempatan yang ada dengan melawat negara sebelah malaysia..

dah lama teringin.. dan alang-alang passport masih belum expired kita terjah untuk half day at singapore.. 

tak pegi banyak tempat sangat campur tak berapa puas hati dengan pemandu pelancong kita..
tapi we had so much fun there..

lebih lebih cuti2 ni bersama mama n adik..


actually ni masa baru nak masuk Singapore.. camni je imegresen die..


 time ni kne scan kad singapore dieorg.. alah cam TnG card kot.... kne reload tau.. kalo bwk masuk kereta sendiri memang kena alert la.. sebab ape2 tol or tempat berbayar kne bayar guna card ni..

tp sebab kitaorg gunakan khidmat pemandu pelancong, so erin x pandai cmne nk explain..
next time kalo erin p naik kete sndri, iols share k!



see... matawang kita betul betul jatu

masa mula2 sampai tempat pertama.. ni bahagian bawah...

atasnyee..
.
.
.
.


Tadaaaaa.... puas tunggu globe ni berpusing2 tau..


sempoi of us



another..

love


them..


ni kawasan sekitar USS..


ni ponn


nice kann


who love choc... ni la tempatnyee


♥️♥️


nice kan.. building die.. bentuk kapal atas bangunan



her dream car maybe.. シ

us

signature place ritee... kikiki


ni kat jalan ape eh nama die.. jalan bugis kot,,


dah kelaparan.. kami p cari kedai makan pemes laaaa
.
.
.
..

nasi beriyani ayam 


ni haaa kedai zam zam... 

till end..
will repeat again..

love,
erin